Waarom 4Rent

4Rent beschikt over een breed aanbod aan hoogwerkers, schaarliften, verreikers, heftrucks, dumpers, graafmachines en andere grondverzetmachines voor verhuur zonder bestuurder. Elke machine is perfect onderhouden en voldoet aan alle wettelijke bepalingen. Ons aanbod is niet alleen zeer gevarieerd maar wij beschikken ook over verschillende machines van hetzelfde type. Op die manier kunnen we onze klanten beter van dienst zijn en wordt de machine snel vervangen bij eventuele defecten of problemen.

Professionele service en hersteldienst

Ons ervaren team begeleidt je graag in de keuze voor de geschikte machine en toebehoren voor je project. Wij bieden ook deskundig advies aan bij non-professionals of demonstreren hoe machines te werk gaan indien nodig.

In geval van een defecte machine leveren we een ruiltoestel of zorgen voor een spoedherstelling op de werf zodat je zo snel mogelijk weer aan de slag kan.

4Rent schakelt snel

We zorgen voor een stipte en snelle levering bij elke huur. Ook al zijn wij een bedrijf uit Brugge, onze inhouse transportdienst levert over heel België en zelfs daarbuiten. Wij gaan waar de klant ons brengt, al is het richting Noord-Frankrijk of Zeeuws-Vlaanderen.

Vandaag besteld, is morgen klaar voor afhaling of levering door onze dienst. Indien nodig en logistiek mogelijk kunnen we zelfs de dag van bestelling nog leveren.

Huren aan een eerlijke prijs

Bij 4Rent hanteren we een zeer duidelijke en open communicatie. Jij wordt tijdig geïnformeerd over onze tarieven, zodat er geen onaangename verrassingen zijn bij de eindafrekening. Zowel binnen ons team als naar de klanten toe hechten wij enorm veel belang aan vertrouwen. Loopt er toch iets mis, dan staan wij altijd open voor vragen of extra uitleg.