Over ons

Het enthousiaste 4Rent-team staat dag in, dag uit weer klaar voor de verhuur, het technische onderhoud en het transport van alle machines. Onze ervaren toppers zorgen voor een snelle follow-up, depanneren bij defect en geven deskundig advies bij elke verhuur. Wij werken op maat van de klant, hoe klein of groot, zowel voor particulieren als professionals.

Hands-on mentaliteit

Van masthoogwerkers tot roterende verreikers of werfverlichting, je kan rekenen op ons uitgebreid aanbod en een uitstekende expertise. Ons team is perfect op elkaar ingespeeld en werkt met een actieve hands-on mentaliteit. Een goede service is voor ons minstens even belangrijk als het aanbieden van moderne, uitgeruste machines.

Denken in oplossingen

Wij ondersteunen je in elk project. Bij 4Rent vind je de juiste hoogwerker, graafmachine of het nodige andere materiaal voor alle bouw- en grondwerken. We gaan snel en daadkrachtig te werk en verwerken zo snel mogelijk je aanvraag.

Het huuraanbod van 4Rent is gevarieerd met verschillende exemplaren van dezelfde soort machines. Zo word je niet geconfronteerd met lange wachttijden en kan elke machine snel vervangen worden bij eventueel defect of indien reparatie ter plekke te tijdrovend is.

Moderne machines

De 4Rent-machines zijn stuk voor stuk recente toestellen en worden zeer goed onderhouden. 4Rent vervangt oudere machines steeds door nieuwe exemplaren, rekening houdend met de vraag van klanten naar specifieke types en merken. Vind je niet de machine die je zoekt in ons assortiment? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij doen er alles aan om je toch verder te helpen in jouw zoektocht.